Meld je hier aan
als cellodocent

Bekijk de verschillende pakketten:

Jezelf aanmelden als cellodocent:

Hier kun je je aanmelden als cellodocent, zorg dat je online vindbaar bent door deze website. Wanneer je een profiel aan gaat maken kun je altijd later terugkomen om meer informatie aan te maken. Je kunt meteen beginnen. Kies voor een basis vermelding, een standaard of premium pakket met extra opties om je optimaal zichtbaar te maken. Je betaalt je advertentie online en daarna worden je gegevens zichtbaar online. Je factuur ontvang je automatisch als bijlage in de email.

Kies je voor Premium dan sta je boven Standaardpakket-houders in die provincie (en word je uitgelicht op andere pagina’s).
Kies je voor een Standaard account, dan kom je boven de gratis vermeldingen te staan.

Ik meld mij aan als docent:

Workshops

Organiseer jij cello workshops? Meld ze dan hier aan.

Lijkt samenspelen je super? Wil je andere cellisten en musici ontmoeten? Kijk dan eens welke workshops er gepland staan. Alle docenten mogen ze hier etaleren. Het is een misverstand dat je al vergevorderd moet zijn om samen te kunnen spelen.

Er zijn ook veel workshops voor beginnende cellisten, in alle leeftijdscategorieen. Is het je kind dat cello speelt? Is je kind erg jong? Surf dan ook op de term “Suzuki docent”. Suzuki docenten zijn getraind om om te gaan met de allerjongsten. Jawel er zijn ook mini cello’s te huur:-). De 1/32ste cello is de kleinste maat mogelijk. En vergis je niet; er zijn heel veel cellisten die dit instrument leren bespelen wanneer ze ouder zijn dan 40. En velen van hen gaan Bach suites spelen of spelen ze al!