Wil jij een cello

huren of kopen?

Huur of koop je cello hier!

Ben je op zoek naar een cello? Wil je weten waar je een cello in de juiste maat kunt huren of kopen?

Scarlett Arts-cello huren - kopen

Ik ben Scarlett Arts en ik ben cellist en cellodocent. Ik verkoop en verhuur al jaren cello’s vanuit Amsterdam en Havelte, Drenthe. Zelf ben ik op latere leeftijd begonnen met cello spelen. Ik was 19. Misschien is het daarom dat ik me nooit “wohl” heb gevoeld op ene hele cello; ik speel mijn leven lang al op kleine hele cello’s, indien nieuwbouw ook 7/8ste cello’s genoemd. Wil jij zeker weten dat je niet een te grote cello huurt of koopt? Maak dan een afspraak met mij want is de cello een centimetertje te groot dan bederft het je speelplezier aanzienlijk.

Via Celloverhuur.nl verhuur ik alle maten cello’s. Kindercello’s als 1/32e, 1/16e, 1/8e, 1/4, 1/2e, en 3/4 welke ik verhuur voor € 25,00 per maand inclusief stok en hoes. De huur van kindercello’s gaat in termijnen van 6 maanden.

Ook verhuur ik celli voor volwassenen: 3/4, 7/8e en 4/4e celli. Je huurt een set naar jouw eigen keus voor 2% van de setwaarde. Een set van € 1500,00 voor € 30,00 per maand wordt het meest gehuurd.

Het kan ook iets goedkoper, vanaf € 20,00 per maand, en duurder voor de steeds exclusievere cello’s. Het spreekt voor zich dat een duurdere set meer speelgemak geeft en mooier klinkt.

Twijfel je welke set en welke maat je wilt huren? Je spaart de eerste 12 maanden huur op als aankoop recht. Er is ook een huurkoop regeling mogelijk in 24 gelijke termijnen. Maak een afspraak met mij via info@celloverhuur.nl en laat me je helpen en adviseren.

Logo Scarlett Arts website1

Wil je een mooie (oude?) cello kopen?

Ik ben één van de beste aanbieders op het gebied van oude en nieuwe cello’s. Er is bij mij geen drempel; net als jij ben ik ooit begonnen met open snaren! Je hoeft geen prijswinnaar te zijn om je zelf een mooie cello te gunnen.

Zelf had ik het geluk om de eerste twee jaren dat ik celloles kreeg, een cello te mogen lenen van het Koninklijk Conservatroium in Den Haag. Dit maakte dat ik enorm geholpen werd door deze mooie oude Klotz cello om de basis technieken meester te worden. Dit gun ik iedereen…

Ik verkoop alle maten maar ben gespecialiseerd in 7/8e cello’s, de cello die net ietsje kleiner is dan de hele, vooral geschikt voor mensen die op latere leeftijd cello leren spelen. De 7/8e cello geeft net wat meer fysiek gemak. Koop je een cello en ontwikkel je je weer veel verder? Ik ruil voor het aankoop bedrag je cello weer in en je groeit door naar je volgende instrument.

Zo zie ik klanten soms wel drie keer terug komen en eindigen ze op hun droom instrument; een Neuner-Hornsteiner of Thibouville-Lamy? Mijn klanten voor 7/8e cello’s komen niet alleen uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Luxemburg naar mij toe.

Ook kun je bij mij terecht voor prachtige nieuwbouw cello’s. Wil je cello’s komen proberen? Dat kan geheel vrijblijvend op afspraak.  Ik ben gevestigd in Amsterdam en Havelte, Drenthe.

Bereik mij voor verkoop via 06-18189005 of info@celloverkoop.nl.

cello huren-kopen-celloles.nl5
cello huren-kopen-celloles.nl3
cello huren-kopen-celloles.nl2

Veelgestelde vragen over een cello huren of kopen:

Kan ik beter eerst huren of kopen?

De meeste cellisten starten met huren om te kijken of dit iets voor hen is. Bij twijfel is dit het verstandigst. Er zijn ook mensen die zeker weten dat dit hun hobby wordt; zij willen meteen iets wat van hen zelf is, van een kwaliteit die niet zo snel verhuurd wordt. Het is heel erg persoonlijk. Hoe belangrijk vind jij het dat je een goede klik hebt met het instrument?

Waar huur ik vandaag of morgen een cello?

Dat kun je doen bij vioolbouwers, muziekscholen indien je daar les hebt of bij Scarlett Arts. Zij is cellodocent en gevestigd in Amsterdam Houthavens en Havelte, Drenthe, bij Meppel. Zij kijkt met je mee welke maat de juiste is. Zij heeft alle maten op voorraad en in meerdere prijs categorieën. Je spaart de eerste 12 maanden betaalde huur op als aankooprecht. Zie www.celloverhuur.nl voor haar huur aanbod en www.celloverkoop.nl voor het koop aanbod.

Welke maat heb ik nodig?

Dat luistert heel nauw. Je lengte is een richtlijn maar je leeftijd speelt ook een rol. Het liefst ziet de vioolbouwer of verhuurder je en kijkt hij met je mee.

Vraag de verhuurder indien je volwassen bent en nu start ook of je een 7/8ste kunt proberen. Deze is net ietsje kleiner en is heerlijk om op te starten indien de grotere cello wat intimiderend is of slecht “past” achter je knie schijven.

Wat zijn de kosten om een cello te huren of te kopen?

Een cello voor volwassenen, te weten een 3/4, 7/8e of hele, 4/4e cello huur je voor 2% van de set (cello, stok, hoes) waarde. Een set van € 1500,00 huur je daarmee voor € 30,00 per maand. Je kunt huren vanaf € 20,00 per maand en het maximum gaat tot ongeveer € 75,00 per maand. Indien je geen leerling bent van Scarlett gaat de huur per drie maanden. Je spaart de eerste 12 maanden betaalde huur op als aankooprecht.  

Wat neem ik mee als ik een cello wil huren?

Als je bij Scarlett van  Celloverhuur.nl een cello wilt huren dan print je het huurcontract dat je op de website vind uit en vult je adresgegevens in, of je vult dit digitaal in. Daarnaast neem je een ID bewijs mee naar je afspraak met haar in Amsterdam of Drenthe en iets waar je adres op gedrukt staat, als een hoofd van een energie rekening of dergelijke. Ter plekke bepaal je welke cello je gaat huren en stuurt zij je een Tikkie voor de eerste 3 maanden huur en een Tikkie voor 4 maanden huur als borg. 

cello huren-kopen-celloles.nl4
cello huren-kopen-1 - celloles.nl

Maak vrijblijvend een afspraak om een cello te proberen

Op deze website kun je eenvoudig een afspraak inplannen wanneer het jóu uitkomt!

Kies voor de categorie ‘Cello huren/proberen’ en de locatie.

Tot ziens!

Vind de beste cellodocent bij jou in de buurt

Klik op een provincie om jouw ideale cellodocent te vinden:

Voor jong en oud

Je kunt al vanaf 5 jaar celloles krijgen. Maar je bent nooit te oud om het te leren! Annemarie kun jij van de home page de teksten kopieren en plakken naar hier?

Is celloles prijzig?

Cello spelen is geen goedkope hobby. Je docent heeft er tientallen jaren over gedaan om de musicus te worden die hij is. Hij of zij wil dit graag delen met jouw of je kind.

Cello huren of kopen?

Start je met een cello huren of kopen? De meeste cellisten starten met huren. Echter er zijn ook mensen die meteen een cello kopen die hun hart steelt.

U

Celloles bij jou in de buurt

Vind een cellodocent bij jou in de buurt. Op deze site staat iedereen op provincie gerangschikt.

Jouw vermelding als

leverancier

op deze site?

Workshops

Organiseer jij zelf cello workshops? Meld ze dan hier aan.

Workshops zijn super; je komt er andere cellisten en musici tegen! Het is een misverstand dat je vergevorderd moet zijn om aan te kunnen schuiven. Houd de pagina met workshops in de gaten; de docenten geven aan welk niveau je dient te hebben om mee te kunnen doen. Er is samenspel, techniek, orkest, ensemble; voor ieder wat wils. Misschien kom je zo bij je eerste strijkkwartet terecht?