Vind jouw
cellodocent
in Groningen:

Stadskanaal, Groningen,
Delfzijl, Haaren…

Premium leden:

Scarlett-Arts-celloverkoop - LR
0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5
Laden...

Celloles in Amsterdam en Havelte (Drenthe)

Celloles voor volwassenen: beginners en gevorderden. Ik leg een cello klaar voor je proefles! Bij mij kun je tevens terecht voor je cello. Zowel voor verhuur als aankoop.

Telefoon: 06 - 1818 9005
Email: info@celloles.com
Website: www.celloles.com

Michelle vd Braak-celloles.nl

Michelle van de Braak

Michelle van de Braak is gediplomeerd cellodocent. Ze geeft in Groningen-Zuid celloles aan beginners en gevorderden van alle leeftijden en alle speelniveaus. In de lessen gaat aandacht voor alle technische aspecten van het bespelen van de cello, met een goede en ontspannen houding, hand in hand met de creatieve, muzikale ontwikkeling. Samenspelen doen we in elke les, omdat het fijn en leerzaam is, en het speelplezier van de leerling enorm kan ondersteunen.

Contactgegevens:

 Schaperstraat 13, 9722 LN Groningen

06-11185747

michelle@cellolessen.nl

Jouw vermelding ook hier?

Wil jij hier ook vermeld staan als cellodocent?
Meld je dan nu aan voor pakket 2 via deze link.

Celloles en cellodocenten in Groningen

Alexandra Vierkant

 Helperwestsingel 19-1 Groningen
06-20824157

 

Vind de beste cellodocent bij jou in de buurt

Klik op een provincie om jouw ideale cellodocent te vinden:

Welke cello methodes zijn er?

Waarschijnlijk heeft jouw cellodocent die je via www.celloles.nl gaat vinden veel ervaring met verschillende lesmethodes. De klassieke methodes spreken vaak volwassenen aan. Denk aan Dotzauer, Piatti en Lee. Deze methodes zijn schools maar zeer grondig en gevuld met klassieke duetten en dat is wat de meeste volwassenen leuk vinden om te spelen. Denk je aan jongere methodes, en ook vaak aan jongere cellisten, dan is Cello Time Joggers en de opvolgende boeken een goede methode; meer ritme, een meespeel CD, veel kinderen spreekt dit aan. Ook Abracadabra is een leuke jonge methode; zeer divers in stijlen muziek en met meespeel CD.

Een tussenweg is de methode van Jakob Sakom; allemaal klassieke duetten maar van wel 10 verschillende componisten. Degelijk opgebouwd. Vaak worden methodes aangevuld met ander materiaal, een bundel duetten, of toonlaaders om de les mee te openen, losse kopieen met strijkoefeningen, of een voordrachtstuk? Je docent heeft een kast vol muziek denk ik zo, en kiest wat jou aanspreekt en wat de volgende stap voor jou is.

Schrijf je in op het Cello Video Blogpost om op de hoogte te blijven van alles wat met cello te maken heeft!

Jouw vermelding als

cellodocent

op deze site?

Workshops

Organiseer jij zelf cello workshops? Meld ze dan hier aan.

Workshops zijn super; je komt er andere cellisten en musici tegen! Het is een misverstand dat je vergevorderd moet zijn om aan te kunnen schuiven. Houd de pagina met workshops in de gaten; de docenten geven aan welk niveau je dient te hebben om mee te kunnen doen. Er is samenspel, techniek, orkest, ensemble; voor ieder wat wils. Misschien kom je zo bij je eerste strijkkwartet terecht?