Vind jouw
cellodocent
in Noord-Brabant:

Breda, Den Bosch, Eindhoven,
Bergen op Zoom, Oss, Uden…

Premium leden landelijk:

Scarlett-Arts-celloverkoop - LR
0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5
Laden...

Celloles in Amsterdam en Havelte (Drenthe)

Celloles voor volwassenen: beginners en gevorderden. Ik leg een cello klaar voor je proefles! Bij mij kun je tevens terecht voor je cello. Zowel voor verhuur als aankoop.

Telefoon: 06 - 1818 9005
Email: info@celloles.com
Website: www.celloles.com

Celloles en cellodocenten in Noord-Brabant

Astrid Schijns

Bavelselaan 21, Breda
076-5617542

 

Vind de beste cellodocent bij jou in de buurt

Klik op een provincie om jouw ideale cellodocent te vinden:

Celloles.nl weer levend!

Www.celloles.nl is al sinds de eerste eigenaar de domeinnaam had een verzamelsite voor cellodocenten. Alle provincies van Nederland zijn gevuld met cellodocenten maar hoe vind je ze? Via google valt het niet mee weet ik zelf uit ervaring… Hopelijk lukt het makkelijker via deze website. Ben jij een cellodocent en geef je graag celloles? Dan hopen wij dat jij een account aanmaakt en je zelf op deze website plaatst.  Ga jij weer cello spelen en wil je eens mee doen met een workshop? Op onze pagina Workshops zie je welke activiteiten docenten aan ons door hebben gegeven. Wil je een cello huren? Dat kan morgen al via www.celloverhuur.nl . Haal je cello op in Amsterdam en of Havelte, Drenthe. De verhuurder is zelf cellodocent en kijkt met je mee naar wat je wensen zijn en wat d ejuiste maat voor jou is. Succes!

Jouw vermelding als

cellodocent

op deze site?

Workshops

Organiseer jij zelf cello workshops? Meld ze dan hier aan.

Workshops zijn super; je komt er andere cellisten en musici tegen! Het is een misverstand dat je vergevorderd moet zijn om aan te kunnen schuiven. Houd de pagina met workshops in de gaten; de docenten geven aan welk niveau je dient te hebben om mee te kunnen doen. Er is samenspel, techniek, orkest, ensemble; voor ieder wat wils. Misschien kom je zo bij je eerste strijkkwartet terecht?